-> Tom Troll: Tak to se schválně mrknu, co je na Avii. Ty rozměry mi přijdou dosti podobné
19:58:03 02.02.2024
hans1
-> Tom Troll: píšou balení 1ks takže v tom nevidím problém
já vše co potřebuji kupuji přes hybse-vilím a např humy,pásy,hadice přesně nakrácené na požadavaný rozměr i když např. v katalogu je odběr pouze celé balení
Ahoj, potreboval bych identifikovat tyto brzdove desticky, bohuzel na krabici nic napsano neni… nasel jsem je v bedne, co jsem koupil s dily na rapida…
spiatocka zacala ist sem tam cez zuby a vsimol som si, ze spojkovy pedal zabera nizsie inak spojka funguje normalne. Isiel som teda nastavit volu packy spojky a v plastovom drziaku spojkoveho loziska bolo prichytene toto. Co to je/z coho to moze byt? vnutorny kruzok loziska v klukovke to nie je, nic mi nanapada
-> Polyš 14.01.24 13:37:37: Nemáš nějaké lepší fotky? Tohle vypadá jako origo, a to logo v kroužku je mi povědomé, ale je to rozmazaná fotka, takže tam pořádně nic nevidím. Jinak ty šálky z devadesátých let měly na sobě buď slepici - pokud to byl originál díl Škoda-Auto, nebo jen číslo dílu a číslo případně písmeno označení data výroby...
-> MVM: Diky za upresneni, pokusim se zjistit z jakeho stroje to presne je .
13:49:09 30.11.2023
Bukaj
-> Jarda/felda: No, myslím, že tu někde právě ty svody s trubkou mám...
13:47:01 30.11.2023
Jarda/felda
-> Bukaj 24.09.23 15:14:23: BMM má na svodech trubku nahoru kde je zašpuntovaná měla by být na nějaký měření alereální jí nikdy nikdo nepoužil
12:52:19 30.11.2023
MVM
-> ulicek 30.11.23 12:46:01: Jestli je to treba předválečná motorka.. tak bych si tohle uměl představit uprostred řídítek. Něco jako tlumič řízení. Na starych motorkach si tim v podstatě "utahneš" krk řízení..
12:46:01 30.11.2023
ulicek
Cau kluci mam dotaz k jedne veci, kterou jsem nasel pri uklidu garaze viz foto. Je na tom napis Sarolea herstal ( to by mela byt znacka motorek ) ale nevim kam by se to montovalo. Diky
-> Milan 136 24.09.23 13:46:30: Aha, přišla mi ta jedna díra hrozně velká - plech drží štefty M8...
Tak to tedy bude na karbec. Nebo možná i na BMM e ecotronica - lambda i ty trubičky, co má ecotronic, jsou až v prvním dílu výfuku...?