Přátelé, tak mi ten zázrak dneska přišel. Musím říct, že po rozbalení mi bylo velice smutno. Tak špatný zpracování se jen tak nevidí. Návod je víceméně k ničemu. Zemnící kabel je zoufale krátký. Hořák je na pohled takovej nijakej, ale dobře se drží a je lehoučkej. Nicméně jsem překonal smutek, zamáčkl slzu v oku a jal se to zprovoznit a vyzkoušet. Po praktické zkoušce jsem nadšen. Nikde nelítají okuje, párkrát se mi už podařilo naladit hezký syčivý zvuk. Oblouk krásně zapaluje a musím se naučit nastavovat, protože ono to vaří v širokém spektru nastavení, ale ideální oblast je dost úzká. Ale fakt jsem spokojen, moc se mi to líbí. Takhle nějak jsem si to představoval. Pokud se někdo rozhodne pro tuhle mašinku, musí zavřít obě oči a otevřít je až při provozu. Pak to bude paráda.

Jo a kukla je taky parádní. Teda až na to, že se musí zapnout (po nějakém čase se vypne). Ta stará funguje hned a s touhle novou si ještě mockrát bliknu.

Ale to zorný pole a průsvitnost při nevaření je pohádka. Ze zvyku jí pořád zvedám, ale není to potřeba.