teraz brazdim "polnacky" v okruhu +- 10km, tak sa da dojst aj na defekte. na ceste by som si defekt asi tak rychlo nevsimol.-> Syny: blatniky nemam, ale uz som neraz nadaval ked som chodil na prax bicyklom
vzadu hnedak a vpredu tak nejak podobne 

teraz brazdim "polnacky" v okruhu +- 10km, tak sa da dojst aj na defekte. na ceste by som si defekt asi tak rychlo nevsimol.
vzadu hnedak a vpredu tak nejak podobne 

Prej to je vrchol ostudy a trapnosti
Sice kdyz jeden z nich prijel do prace v po desti a mel "hnědáka" pres cely zada az na halvu, tak chvili uznaval, ze by se mu ten den blatniky zrovna hodily, ale hned druhej den vsechno poprel a zase bylo vse pri starym 

. Vždycinky podle omaku ( jak jde zmáčknout ) a podle pocitu z jízdy. A jestli tam mám amosféry půl a nebo se jich tam tlaší regiment mi bylo u toho, co se vozí na sedátku

A musim přezout vzadu ten hučákodrapák 2.1 za něco normálního...
A vylomeniny v terénu se s tim taky nějaký dělat nechaj - já zas nemám takovou fyzičku abych to někde zahrabal.

.

a teď když se jedu projet tak sem vždycky úplně vyříznej a hlavně různě omlácenej.. holeně a pedály se maj moc rádi 

a ted uz to chapu
Nahodou sem tam jedu asi 20km s mladou za dedkem a zase zpatky;-)

prý na větší vzdálenosti vytáhneš favošku jo? Ta větěí vzdálenost je ten cca. kilák od baráku do garáže jo?