chci ho taky na ne postavit 

chci ho taky na ne postavit 

ale to podsvícení v noci nemělo chybu

to byl panečku stroj..jak se šici otáčeli to bylo nejlepší
pak sem ho prodal a za neakou dobu sem si kupil babettu..ta je skoro nová tak jen leštim,leštim občas se projedu a pak leštim 

akorát já važil 1OO a von 6O

prd prd cililink

akorát já važil 1OO a von 6O

skoda-virt.cz/cz/.../1057
01-palec-rozdelovace-fel když tam ani ted nikdo nenapíše tak mě to jen utvrdí že sem udělal náký kouzlo vpodobě neviditelnosti na virtu

Me to sere ale nevim co s nim 

ale ten motor co měl on,, to je drak,,,, já ho měl už vyběhanej a do kopcu sem musel se i někde odrážet,,, a tenhle valí i kopce na trojku a to tam mám kolečko se 14ti zubama

Rikam mu at se na ty skurveny cigara vysere, ale on ne, ze to prej nekasle z cigaret, dmnc 

a ked som dosiahol pozadovanu hodnotu a vybral sviecku nech omrknem kedy otvara kladivko tak som s podivo zitil ze ked je piest asi v polke cesty...ako apsolutne nechapem ako t tak môze ist ale ide to..ked to nastavim na DU tak nejde
pak to kusa bezalo a sdochlo..spekuloval som a ked som vybral sviecku bola mokra jak svin tak som dal inu a uz to slo ako malo.. som sa bol previest kusa normalne nostalgina suvix

rejpale

garde šlo uplně vpoho vodzvdušnit ale tady u rapida prostě nejde

ale to sem ho tak přetřel já alkytonem předtim nevim jakou měl barvu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no zevnítř jako zdál se mě vpohodě ale prostě šlápu na brzdu a koukám do nádobky kapalina jakoby mizí furt klesá hladina a pak to najednou zabublá a kapalina se vrátí zpátky do nádobky...

a abys měl radost taky mám červenej novej válec schovanej až budu dělat brzdy a rád ho tam dám