Pochopil bych možná rozdílnou hodinovku dle modelového roku, nebo v případě exklusivního modelu oproti autům typu "Junior" (rozdílná složitost různých operací).. Ale tohle je fakt už úlet

Medzitým som si si to už vyvoskoval čiastočne sám (dutiny, podlaha). Ešte by to chcelo podbehy a nápravy,

az to bude hotovy tak to jen vystrikat voskem a nazdar. On zbytek auta se uz rozhodne nedozije toho co ted novej plech.

Já preferenci Golfa před Passatem naprosto chápu. Mě by Golf (kombík) velikostně stačil bohatě a neměl bych vůbec důvod dávat za Passata víc. Jenže těch Golfů s nějakou ne úplně sociální výbavou je jak šafránu, oproti Passatum, kterejch se sem z DE valí hafo. Ostatně nebýt ten muj G6 shnilej (a samozřejmě jsem ho nezbořil), tak bych nad výměnou auta býval ani nepřemýšlel...

Nějaký servisy to tak možná dělaj, ale normální ti prostě počítá svoji práci a ta technika je stejná. Díly jsou cenově taky stejný, to když už tak Škodovku, kde přeci jen karosařina nebo čelní okno vyjde levněji jak VW. Nákupka samozřejmě bude za lepší auto vyšší, tak nějak z logiky věci.

A vieš, ako to býva: "už len toto a je to hotové!". Tak to bolo aj so škodovkou 20 rokov