Tak jsem koupil na Aukru pár origo nových brzdičů za 1600 a bylo po problému

zásada je tam s ním jít... a koukat mu pod ruce...:D

bože.... no někdo to dělá dobře před stk se koupí černej sajrat kterým se přetáhne kompletně celej spodek a tím je to jasně 100% STAV.
asi se mu nelíbil ten rozdíl, stejně jsem krom trubek a prasátek nic nedělal a rozdíl ve výsledku asi 8%

to kamarad jezdi za jednim, co je taky vpoho a ten ho pokazdy vyhodi
resp. na mesic

asi bych chtěl od nich postup jak ji do TP vlastně dostat. Technicky to není možné.

Já mám naopak převodovku ale opravdu značně mrtvou a už 2 roky se ji chystám měnit a dnes jsem též potestoval a s nutnou dávkou síly a meziplynu také rvu jedničku kdykoli, takže ti co nedávají nikdy v vyšší rychl. zřejmě meziplyn správně s vyšláplou spojkou nezvládají a nebo mají převodovu ještě více zmrtvenou a to jako ta moje co zažívá každou zimu, to asi málokterá, v jednom kuse slyším zuby a je mi to úplně jedno že se tam jedničce nechce, hlavně že je na sněhu královská zábava, převodovek je dost 

Nějak jsem tomu přišel na chuť, naučil se to a teď mi to přijde naprosto normální. Akorát u DSG se mi to pořád nedaří 

Jinak celkově třeba ve stovce je v origo poloze i nahouby volant..,ty pedály taky lidi komentují všelijak,kdo chce,tak se to prostě naučí i tak ..