Tak jsem dneska vytlačil Škóda z garáže, protože už neměla dostatečný Volty a Ampéry na samochod, udělal jsem s kamarádkou 30 km projížďku, pak jsem nechal Škóda nastartovanou před rampou, abych udělal předsezónní údržbu, ale z ničeho nic zdechla. Tak jsem věděl, že to určitě neudělala kamarádka, ale že to zas dělá kraviny jako v zimě. Tak jsem jí nechal chvíli bejt, natočil jsem jí v pohodě, vjížděl jsem na rampu a "tak-tak-tak........
". Teď už nechyt ani jeden válec, takže zase 3 minuty počkat... pak to chytlo zase na drc, tak jsem konečně vjel na rampu...
vyměnil jsem převodovej olej 80W za 75W90 (docela jsem se divil, že na šroubech bylo hodně železnejch pilin, ačkoliv před pár lety jsem olej měnil a šrouby čistil - možná se to odněkud vypláchlo nebo prostě ten stálej převod bude v prdeli

).. akorát jsem ho neměl tolik, tak mi tam pár mm hladiny chybí, nevim jestli to budu řešit, mělo by to mazat i tak, ne?
motorovej olej konečně za Mogul Extreme 15W40 ... a už jsem to neprojížděl, neměl jsem na to nervy... takže mě čeká GV (generální výměna

) zapalování
Kamarádku jsem pak v Toledu naučil, kterak jej uvést do pohybu, něco jsem prodal, pak jsem letěl xxx km/h pro mámu a její kolegyně na vlak (zatím asi nejvyšší průměrná spotřeba, co jsem kdy s tim autem udělal, přes 8 litrů)... myslim že za dnešek stačí