-> Stepan FUN: To bude asi menší riziko, než moje IR snímače a alarm do garáže a dílny na D.O. Ne že bych nevěřil číňanům, že to zvládnout vyrobit funkční za tři kila s baterkama, i v mrazech, spíš nevěřím tomu, že to děd při svém sluchu a občasné návštěvě nezapomene sepnout a sousedům pak neexplodují hlavy z alarmu 113dB. Tuto situaci bych nerad uspěchal, mají čas dokud se nedozvědí jak jsem změnil tento měsíc doposud oznámené budoucí plány na další léta. :-)
Proč si vždycky vyplním balík do hmotnosti pošty nějakou píčovinou.
Jelikož znáš osobně Standu, tak aby to nedopadlo, jako za našeho bydlení na koleji někdy 2005. Nahodil jsem na pokoj zabezpečení alarmem 120dB aktivovaný/deaktivovaný klíčem na dobu 10s. Čidla na dveřích. Fungovalo výborně, několik měsíců. Až jednou v pátek jsme odjeli a následný distributor reklamních letáků, aby se mu tiskoviny vešli mezi futra nadměrně zatlačil na dveře.
Spustil se alarm přes několik pater budovy. Naši sousedi zvládli údajně nelidské siréně odolávat do ranních hodin v hospodě, noc si představovali marně se vybíjejíci 9V baterie, v sobotu dopoledne sháněli ředitelku kolejí, v sobotu odpoledne dostali klíče a alarmy odtrhly a deaktivovali je izolepamy a polštáři. V pondělí odpoledne pořád syrény fungovaly, po našem návratu z domova a ze školy naplno, jen ty hromady oblepených polštářů je omezovaly ve znění max. na délku chodby od výtahu.
Odpoledne jsem koupil nějakou tu lahvinku, šli jsme se omluvit, odehnal jsem Standu (v té době byl abstinent - těžko věřit, že?), láhve jsme vypily, alarm na balkoně zapálily a klíčky.....ty mám asi na nějakém svazku doteď.
A pohádky je konec.