korunovaná debilitou Kutnohoráka když si nechal peneženku u appla v zamčenym voze 

korunovaná debilitou Kutnohoráka když si nechal peneženku u appla v zamčenym voze 

a aj pekné podľa mňa

Technologii svařování plastů...palubovka je klasickej ABS plast a ten jde svářet krásně....

leda mít bagr na stavbě řízenej přes počítač...ráno bych sednul ke kompu,do oběda hrabal,pak odpo a bylo by vyděláno
když dělaj ke kompu volanty a pedály,tak by mohli dělat i joysticky na bagr

Dnesnym dnom som bakalar. Stastie zakoplo a padlo na mna, z bakalarky mam hodnotenia D/D od veduceho a oponenta, s tym komisia uz nepohla aj napriek dobrej prezentacii, ale ustna za A
takze celkovo moje bakalarske studium dostalo hodnotenie C.

tam už nejdu,to radši budu muž v domácnosti

měl sem celkem štěstí na otázky že vše sem tak nějak už někdy dělal v rámci brigád po servisech nebo sem si to pamatovla z hodin,čeština tam sem si vytáh to co sem nechtěl a jaksi se mi rozsvítilo a dal sem ju za 1 

)a ted mě čeká to nejhorší
technická bude porod...musim zavařit vytrženej stabilizátor,pak mám vymlácený všechny čepy takže furt samá práce stěma autama

zkus si zadat laminátování do googlu a uvidíš...je to stejná píčovina jako kapacitátor, subwolfer a jiný podobný...a taky se směju tomu, plácat laminát na plastovou palubovku, jelikož s LAMINOVÁNÍM mám docela dost zkušeností na to, abych věděl, že to je kravina a že to nebude držet