→ suri 26.12.09 23:30:43: vyznáš sa
stačí sa pozrieť na fotku a musí byť jasno
stačí sa pozrieť na fotku a musí byť jasno

Nejlepe 3 hodiny pred odjezdem na Doksy, kdyz sem na zahrade a zacinam mejt auto 

A podruhe zse ve 2 rano kamarad, kterej se celkem ostre vysekal... Ale zensky, ze chtej taxika nastesti ne 

a čistil som to ďalšiu hodinu

preco mna napadlo vypustit ho normalne, som mohol mat taku peknu mlacku na zemi 

niektoré si to zaslúžia 

aj ked o tom tak rozmyslam, vacsinou posobim v telefone dost nasrato tak radsej asi nevolaju 

Ja osobne jednu kamosku vezl domu a byla na me nasrana, ze sem zastavil 20m od jejiho baraku a nechal ji to dojit, pac sem odmitl projet zakaz vjezdu... Mela kecy proc tam nevjedu a ze tam nikdo neni a podobne, tak sem ji rekl, ze jestli ji dela problem udelat 20 kroku navic, tak at si priste jde pesky nebo jede sockou a od ty doby sem ji nevidel :) A vubec me to nesere
Na takovyhle kravy nejsem vubec zvedavej :)

cigošky grátis to sa ti podarilo

nech si ide domov ako chce...a vlastne skratka co mna ma trapit kde sa ona odjebe a ja ju mam pak hladat, akoze, serie ma ten princip nie ani ten benzin...
... Ne, proste bych ji rekl, ze ji nebudu delat taxika, at si rekne nekomu jinymu... Holky, ktery si mysli, ze se kvuli nim vsichni poserou a budou je vozit, kupovat jim piti a platit jim vstupy jen proto ze maj kozy a jsou namalovany, ty velice rad uvedu v omyl a seru na ne... At jim dela sponzora nekdo jinej :)

tomu kazdej uveri.

doma mi to pak nedalo a sel sem testnout Toledo, a tam to proste nejde, jak je plyn a brzdy oproti skodovce citilivy tak se neda jet, tak me holt budou muset dal vsude vozit