je na tom dost zle......pardubicky.denik.cz/nehod y/aktualne-v-moravanech-se -srazil-vlak-s-autem.html

je na tom dost zle......

ne to umět udělat 

Vyrobil tři kusy a šel domů
jsem tam ani nemusel jezdit,ale holt kluci potřebovali na zítřek píchnout,aby měli co předvádět 

Ještě když ho poučuje, neuraž se, mladej floutek. Co já jsem se nadohadoval s dědou když jsem mu tvrdil že motor z favorita by šel dát do jeho 130L. Ještě že jsem mu nepověděl o 135 RIC. 

pred mesicem se semnou jeden hadal pri instruktazi kdyz sem mu rek ze se do škodovek montovalo vstrikování

z elektriky sem se tam naucil hovno secko co znam sem se naucil po brigadach v servisech nebo doma v servisu
nejvíc mě sere jak řikali že ve 3taku a 4 taku vybraní studenti budou moct jit do servisů a tam v ramci praxe delat a hovno,nemám ani peníze ani vědomosti

akorát s tím rozdílem, že nás naučej ještě míň než automechaniky (když už ne tu elektroniku, tak bysme mohli dělat aspoň mechaniku) a děláme akorát tak hovno 
zabitý 4roky 

za ty 4 roky sem si asi 100krát vyměnil spojku na favoritoj pak furt děláme geometrii a emise a to je asi tak všechno....ztý školy umim uplný hovno

ani by som dvakrát nepovedal , bosal síce zhnil ale zhnije aj tylll, na tylle bolo treba prerábať komplet držiaky čo ich priváral nejaký ožran

stejně to vydrží tak do jara a bude se to muset udělat ale aspon ne před vánocema

ja som tak jazdil asi pol roka s prasknutym vyfukom na renckovi, holt nebolo penazi ... ked som nasetril tak som vymenil za novy a hotovo ...
ale pak to zase začalo foukat mezi katalyzátorem a střednim dílem..vopravdu to sem ještě neviděl..