Buď je hned pryč nebo ve stejným stavu jak ta moje. Fakt by mě nenapadlo, že sehnat vlečku v dobrým stavu je nic oproti tomu sehnat aspoň nějakou nápravu na 4motion
Takže pokud by někdo věděl o někom kdo by měl čtyřkolku na díly, budu rád.
Buď je hned pryč nebo ve stejným stavu jak ta moje. Fakt by mě nenapadlo, že sehnat vlečku v dobrým stavu je nic oproti tomu sehnat aspoň nějakou nápravu na 4motion
Takže pokud by někdo věděl o někom kdo by měl čtyřkolku na díly, budu rád.
Firma solidní a dává autum co je potřeba.
Těch aut co bych nekoupil ani náhodou a stejně se prodala během chvíle jsem za poslední rok a půl viděl víc než dost :)

To mi zrovna nepřijde jako nějakej extra super výhodnej kup. To že se dneska prodá kdejaká jebka celkem rychle, jelikož asi plno kupujících neřeší vůbec nic, je věc druhá...

a moc informací to stejně neumí

Jen 70% je po pojistnej udalosti nemaleho vyznamu, dalsich 70% z tech 30% ma minimalne jednou meneny okno, coz ve velke vetsine pripadu znamena i domrdany sloupky a hranu strechy a to co zbyde ma bud v pici neco jinyho, nebo je hned v prdeli... Ale asi budes mit lepsi budget nez ja, tak budes vybirat z lepsich kousku. Pod pul mega se ani nekoukej... A ano, Supy jsou (pro me nepochopitelne) o dost drazsi nez Passat, pritom maj horsi vybavu. Touran je to samy, pritom tam zas takova pridana hodnota oproti Passatu taky neni - snad jen ty nezsvisly zadni sedacky.

Tak jsem to píchnul za něj a koukám jaká je to hrozná obluda

Ale bolo to z ďaľšia a auto bolo červené, čo pri tomto tvare karosérie ala "sedan" u nás bývajú prevažne oktávky/rapidy. Až z bližšia po zbadaní svetiel ma trklo, že je to Fiat

Treba bracha koupil Golfa s cca 212 tkm a vypada mnohem, mnohem lip nez auta, na ktery jsem se byl podivat s 60-100 tkm...