Skoro dvě hodiny (se zahřívacíma pauzama u kamen) jsem se pojímal s výměnou gumy stabilizátoru - před 4 lety jsem tam (po dvou letech - gumy stabilizátoru se staly evergreenem před každou technickou - zkoušel jsem různé značky a vždycky to zase mlátilo, když se to ke mně dostalo znovu před koncem technické, přitom tyčky s kloubkama jsou tam původní z roku 97) dával Meyle a šrouby M8 s půlkulatou hlavou TX40 a už před dvěma lety ty Meyle gumy byly vymleté - pravá strana mlátila a levá jen lehce ťukala, z časových důvodů a kvůli mrazu jsem se na tu levou stranu vykašlal (taky mi nešel povolit ten torx) a teď už to mlátilo nehorázně - divím se, že to tátovi nevadí, ty rány...
...no a teď jsem s tím šroubem bojoval, než jsem ho dostal ven. Hned jsem zahodil torxy a šly tam M8 OK12
Nová guma s třmenem tam byla za minutu
Před poslední TK jsem koupil gumy stabíku Topran a ejhle, ta, kterou jsem tehdy měnil, je furt jako nová, tak doufám, že už to bylo naposledy, co jsem to u tohoto vozu dělal.
A Meyle nekupovat...

Ještě jsem vyměnil čtyři žárovičky v třetím brzdovém světle a propájel kontakty objímek - některé byly uvolněné.
Taky musím ještě trochu pojezdit a obrzdit hlavně zadní kotouče a vyřešit spolujezdcovu stahovačku - uvidím, jestli to půjde opravit, nebo bude zdeformované a roztřepené lanko, jak se to vždy namotá, když praskne ten plastík...
...a příští týden zkusím technickou. A jsem zvědav, jak po dvou letech bude fungovat ten polskej "papírovej" katalyzátor, kterej jsem před minulou TK dával místo originálního rozpadlého...

Horsi krouzek abs, to bylo ho udelat funcni, kdyz jsem ho pri vymene loziska poskodil, ale taky se nakonec povedlo.

to se pak blbe hleda.